U bevindt zich hier : Home > Auto Cursus

Auto rijbewijs

Het begint als volgt zodra jij je aanmeld bij ons, starten wij als eerste met een proefles. Vanuit daar gaan wij samen met jou een stappen plan maken. Zodra dit allemaal duidelijk en besproken is gaat het les traject van start.

De lessen

Na goed overleg met jou, gaan wij jou inplannen zodat jij op je eigen tempo en in je eigen tijd de lessen goed kan volgen bij ons, tijdens de lessen leer jij om te gaan met het voertuig, theorie in de praktijk toepassen, en inzicht te krijgen in het verkeer.

Auto theorie

De auto theorie kan jij zelf thuis al gaan leren zodra jij start met een rij opleiding en tevens kunnen wij jou ook nog extra helpen met theorie avonden. De auto theorie wordt aangeboden via plan.go en kost € 49,00.

Theorie examen

Zodra wij vinden dat jij er klaar voor bent verzorgen wij bij het CBR, een plaats zodat jij snel en makkelijk je theorie examen kan doen. En zodra jij geslaagd bent zorgen wij er zo snel mogelijk voor dat jij je rijbewijs kan gaan halen

Bij ons lessen

Dat is geen enkel probleem, kijk voor onze gegevens op onze contact pagina of meld je direct aan via onze aanmeld pagina.

AlgemeenPrijsOmschrijving
Auto Rijles€ 55,0Per uur
Examen CBR€ 232,50
Eigen verklaring CBR€ 39,30
Tussentijdse toets€ 177,50
faalangstexamen€ 264,00
Theorie Examen€ 42,00
Theorie Examen (extra tijd)€ 54,00
Theorie Individueel€ 100,00

Onze cursussen

Meld u aan!

Wilt u uw aanmelden voor een van onze cursussen? klik dan op de knop.

Aanmelden

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Heeft u vragen over onze cursussen? Klik dan op de onderstaande knop om ons contactformulier in te vullen.

Neem contact op