U bevindt zich hier : Home > Motor Cursus

Motor rijbewijs

Verkeersschool de haas verzorgt een professionele motorrijopleiding die gericht is op veiligheid en zelfstandig om met een motor te kunnen rijden.

Theorie

Ook voor de motor moet je het theorie certificaat halen om je rijbewijs af te kunnen ronden. Eerder was het zo dat je eerst je theorie moest hebben en daarna mocht je pas lessen, dit is nu niet meer zo. Je kunt gewoon beginnen met lessen, zorg er wel voor dat je het theorie certificaat hebt voor dat je op moet voor het laatste examen deel.

Praktijk

Sinds 1 april 2004 moet elke kandidaat 2 praktijk examens afleggen. De praktijk examens zijn verdeeld in 2 categorieën een praktijkexamen voertuigbeheersing (AVB) en een examen verkeersdeelneming (AVD).

 

Hier kunt u de toelatingseisen vinden.

Kleding

Op onze verkeersschool zijn helmen, handschoenen, motorbroeken en motorjassen aanwezig. Natuurlijk is het mogelijk om zelf je kleding mee te nemen naar je rijles

Motoren

Wij lessen met de volgende motoren : Honda CBF 500.

Bij ons Lessen

Dat is geen enkel probleem, kijk voor onze gegevens op onze contact pagina of meld je direct aan via onze aanmeld pagina.

Algemene tarievenPrijsOmschrijving
Motor rijles€ 45,00 Per 60 minuten
Eigen verklaring € 37,10
Examen deel 1 AVB€ 140,00Afname examen Arnhem
Examen deel 2 AVD€ 212,00Afname examen Doetinchem
Lesmateriaal boek en inlogcode verkrijgbaar via vakbest.nl
Theorie examen€ 34,50Zelf aan te vragen bij het CBR

 

Meld u aan!

Wilt u uw aanmelden voor een van onze cursussen? klik dan op de knop.

Aanmelden

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Heeft u vragen over onze cursussen? Klik dan op de onderstaande knop om ons contactformulier in te vullen.

Neem contact op