U bevindt zich hier : Home > Over ons

Over Ons

Vanaf 2009 bestaat verkeersschool de Haas in ‘s-Heerenberg. Marjory en Richard de Haas hebben de rijschool met veel passie en enthousiasme vanaf het begin opgebouwd en zijn begonnen met één lesauto. Richard is vanaf 1989 rij-instructeur geworden binnen defensie en heeft al ruim 30 jaar ervaring. Marjory is door de aanhoudende drukte in 2010 ook begonnen als rij-instructeur. Samen hebben zij Verkeersschool de Haas opgebouwd die nu tot een van de grootste van de achterhoek behoord met drie schakelauto’s, één automaat, aanhanger, brommers en alle categorieën motoren. 

In 2019 is ook hun dochter Mandy de Haas in het bedrijf gekomen, al jong begonnen met theorie lessen te geven vanaf dat ze 18 was. 11 jaar later is ze met dezelfde passie voor het vak, begonnen als rij-instructeur. 

Vorig jaar zijn wij ontzettend gegroeid door het succes van landelijke taxiopleidingen en de constante groei van de andere categorieën. Afgelopen zomer is Marcel Suers ons team komen versterken in de categorieën van de auto B en BE. Marcel is een gemotiveerde instructeur uit Doetinchem met al 20 jaar ervaring. 

Specialisatie

Wij hebben diverse extra trainingen gevolgd zoals: faalangstautismeADHD en ADD. Wij zijn hiervoor gespecialiseerd. Ook hebben wij veel ervaring met leerlingen met lichamelijke en geestelijke beperkingen. iedereen heeft het recht om op een leuke manier opgeleid te worden om daarna zelfstandig de weg op te mogen.

Verkeersschool de Haas

Wij samen staan voor Verkeersschool de Haas. Door onze persoonlijke benaderingproberen wij op een leuke, gezellige en vooral prettige manier les te geven. Beleven jullie plezier aan het lessen, dan hebben wij dat ook.

Met vriendelijke groeten,

Marjory en Richard de Haas, Mandy de Haas en Marcel Suers.

Onze cursussen

Meld u aan!

Wilt u uw aanmelden voor een van onze cursussen? klik dan op de knop.

Aanmelden

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Heeft u vragen over onze cursussen? Klik dan op de onderstaande knop om ons contactformulier in te vullen.

Neem contact op